En lyckad sommar…

Sedan midsommar har vi haft öppet varenda dag och nu känner vi oss ganska trötta. Men det har varit en bra och lyckad sommar med massor av nya trevliga kunder, omtyckta stammisar och glada återkommande gäster. Vi fick höra från flera håll att parkeringen hos oss har varit fullt hela hela tiden… och det stämmer faktiskt. Vi summerar: vi hade en jätte bra sommar och tackar alla som kom hit!

Några få upplevelse som var mindre bra tillhör såklart när man ta emot så många människa. Ibland undrar man verkligen hur folk tänker… t.ex. sällskapet som parkerade bilen, tog ut matkorgen direkt och – utan att titta höger eller vänster, utan att titta in i butiken eller in i cafét – började fika på gräsmattan bredvid butiken, medan deras barn försvann i lekladan – utan att betala inträde så klart. Sedan var det en mamma som bara ryckte med axlarna när jag ropade att vi faktiskt HAR toilett, medan hennes son stod brevid och kissade vid lekladans ingång mot fassaden. Det finns ganska många som tycker att det är helt okej att kissa på vår tomt. Undrar vad de skulle tycker om jag gjorde samma sak hos de. Eller pappan, som lyfte upp sin lilla son på ett cafébordet för att byta blöja medan andra gäster satt runt omkring och fikade (Jag avbröt honom och förhindrade det som skulle ske. Bara 5 meter ifrån honom fanns det ett skötbord in i toiletten.). Det är ju så klart fantastisk att många gäster känner sig som hemma hos oss, men jag önskade bara att några av de skulle inte bete sig som om de vore hemma här.

Men nu siktar vi på Skördefesten med vår årlig drakfest, den 4:e i rad! Hoppas vi har bättre vind än de sista två år! Peppa..peppa!