Drakens Koja

upptäck en ovanlig
butik …

Drakens Koja finns på Öland sedan 2008. Det började med en liten drakbutik med några få leksaker och jongleringsgreyer.  2014 fördubblades försäljningsytan och utbudet av leksakerna (se några exempel längre ner).

Vår sortiment – säkert, giftfritt & gärna miljövänlig!

  • Barndrakar för stora och små som verkligen flyger – prova själv på plats!
  • Sportdrakar på 2 eller 4 linor (stuntkites, skärmar, trainerkites) och tillbehör.
    …men även…
  • Klassiska leksaker (de flesta i trä) som redan mormor tyckte om och som fungerar även idag. I bästa fall ska man kunna spara dem till nästa generation!
  • Roliga redskap till stranden, trädgården eller upptäcktsfärd. Om möjligt inte i plast, hellre i naturlig komposit, i plåt eller i återvunnen material.
  • Barnsligheter för vuxna med barnasinne och pirr i kroppen!
  • Barnböcker som är prisbelönad, lärorik eller har vackra bilder, men i alla fall roligt att läsa!

Vi brinner för vad vi gör!

Min motivation är att stimulera barn men även vuxna att leka! Lek, hitta på, gör något roligt tillsamman med andra! Därför driver jag en leksaksbutik, som är annorlunda. Kom & se! Datorspel, plastbrickor och trendiga leksaker ur TV-reklamen har jag inte i mitt sortiment.

Det bästa verktyget för att leka i timmar är den egna fantasin. Goda leksaker stimulerar  fantasin och kan användas till många olika lekidéer. Därför lönar det sig att leta efter stabil kvalité och att köpa leksaker som har en enkel funktion istället för många känsliga detaljer. Sådana säljer vi.

Comments are closed.