2008 – 2018: Vi firar 10 år!

YEEEEPPPPPEEEEE !
Vi firar 10 år på Öland!

Det fanns väl inte många som trodde att vår konzept ska fungera och att vi skulle finnas kvar 10 år efter vi öppnade ett café med tyska bakverk och en drakbutik.

„Drakar…vaaaad? Vad menar du med drakar?“ Det var ungefär så folk reagerade på idéen. Men det tog inte länge innan många förstått hur roligt det är att flyga drake – och – hur enkelt det är just på Öland, där det blåser jämt.

Vi funderade hur vi skulle fira vårt jubileum och bestämde oss för att göra fler små evenemanger istället för ett stort fest, så att så många av våra trogna kunder och gäster skulle kunna fira med oss. Det är ju många som är på ön bara enstaka veckor under säsongen. Alla ska kunna hitta någon evenemang hos oss under sin semestertid.

Håll ögonen upp för våra evenemanger under det kommande säsong – vi rivstartar på påsk med bl.a. en STOR LOPPIS  i stallet. Har du gamla prylar du vill bli av med, anmäl dig gärna!

Vi ses!
PS: Är du intresserad av vår framgång under de senaste 10 år, så rekomenderar vi att läsa mer under fliken Vi & gården/Gårdens tidsresa