Fantastisk säsong 2015!

Sommarsäsongen 2015 avslutade vi den 23/8 . Sommaren var helt otroligt och fantastisk för oss! Många många trevliga besökare, fina samtal med kunderna, flitig och duktig personal och kling i kassan. Jo, vädret var tyvärr inte riktigt så fin under juli månaden som vi är vana, den var alldelles för kallt, men augusti månaden var solig och varm och precis så som alla sommargästar vill ha det! ästan synd att vi stängde redan den 23/8, eftersom det fanns så många tyskar på ön de sista veckorna. Men men…. efter en mycket kort semester vid Götakanalen kastar vi oss både två nu in i alla uppdrag för Tyska hustomten. Det är en ganska blandad hög som väntar för oss: måla husfassader, bygga en vinterträdgården, reparera en farstubro, klippa häck, röja en mur, m.m.  Så vi är flitiga!

skördefest

Gården dvs. Café Kex och Drakens Koja öppnar åter till ÖLANDS SKÖRDEFEST på fredag, den 25/9 och lördag den 26/9.  Sedan stänger caféet för säsongen och öppnar till påsk 2016.
Leksaksbutiken håller öppet på 1:e, 3:e och 4:e adventhelgen och finns på Borgholms Slotts julmässa  2:a adventhelgen.   Ha en trevlig höst!